Sportsman Touring 570 EFI EPS SP 4×4 – Turbo Silver

11.990,00

Varasto loppu, tee ostoskorissa saatavuus kysely niin saat tietää milloin tuotetta on lisää.

Tuotetunnus (SKU): a20sjs57ch Osasto:

Ota kaverisi kyytiin ja nauto sportsman laadusta !

Mukavasti ja tilavasti kaksipaikkainen traktorimönkijä. Siinä on automaattinen 100 % neliveto, joka reagoi nopeasti ilman erillisiä kytkemisiä, mikäli sutimista tapahtuu. Sportsman Touring -mallissa on ProStarTM -nelitahtimoottori DOHC-neliventtiilitekniikalla. Voimaa on taatusti kaikkeen käyttöön! Alustan tekniikkaa suojaa metallinen pohjalevy. Vetokyky jarruttomalle peräkärrylle 810 kg, maavara 292 mm. Tavaratelineiden kantavuudet edessä 42 kg ja takana 82 kg. Vakiovarusteena on taustapeilit ja suuntavilkut. EUT-traktorimalli on rekisteröity kahdelle ja matkustajan istuin on jousitettu iskunvaimennuksella.

Tutustu, koeaja ja vertaa, huomaat miksi Sportsman on niin ylivoimainen. Väri Turbo Silver. Saatavana T3b traktorimallina (60km/h)

EPS ohjaustehostin.
Sähkötoiminen ohjaustehostin toimii tehokkaimmin juuri silloin, kun sitä tarvitaan – hitaassa vauhdissa, äärimmilleen lastattuna ja telasarjalla varustettuna. Tehostus vähenee automaattisesti elektronisen ohjauksen avulla, kun tehostuksen tarve laskee kuten nopeammassa vauhdissa, ja näin optimaaliset ajo-ominaisuudet säilyvät joka tilanteessa. EPS -malleissa on lisäksi ANTI KICKBACK -toiminto, jolloin maaston epätasaisuudet eivät siirry iskuina ohjaustangolle.

Turvallisen mönkijän ominaisuuksiin kuuluvat jokaiseen pyörään vaikuttavien hydraulisten levyjarrujen lisäksi sähköisesti toimiva ADC-alamäkijarru ja EBS-moottorijarru.

Entistäkin nopeammin (lähes viiveettä) kytkevä CloseRatio automaattinen neliveto.

Saa ajaa 60 km/h (T3b)

Rekisteröity kahdelle

Markkinoiden paras nopeudenrajoitin
14” aluvanteet 26” CST renkailla
LCD 4” -mittaristo Bluetooth
Sähkötoiminen kaasun ohjaus
Ergonominen istuin ja selkänoja
Uusi ohjauksen mukana kääntyvä työvalo
Sähköpistoke peräkärrylle vakiovarusteena
Moninkertainen testivoittaja
Markkinoiden paras automaattinen HighPerf. CloseRatio 100% neliveto

Valmistaja

Polaris